Upgrade to Pro

Kleding speciaal voor mannen of vrouwen hoezo?

Gender neutrale kleding merken en school uniformen?

Other

Kleding speciaal voor mannen of vrouwen…

449 days, 19 hours, 52 minutes left

Started on: January 01, 1970
Will close on: November 30, 2018 (12:00 AM GMT -12).

0%  |  0 User Supported 0 Social Reach

Contribute Now for Kleding speciaal voor mannen of vrouwen hoezo? Campaign

Supporting this campaign you will not earn coins, but you still can support it.
image

About this Campaign

Vind jij Jezelf kunnen uiten en kunnen experimenteren met mode ook zo leuk. Door de jaren heen zijn wij al heel ver gekomen. Van vrouwen die geen broeken mochten dragen tot jongeren een eigen kleding stijl mochten hebben.

Alleen wat nog niet veranderd is dat mannen, vrouwen en de mensen die geen van beide zijn, dezelfde kleding dragen.  

Zoals ik al eerder zij het kunnen expirimenteren met kleding is hartstikke leuk. Maar dan moet daar ook genoeg mogelijkheid zijn. Er komen steeds meer hippe genderloze kleding merken. Natuurlijk hadden wij al genderloze kleding merken alleen verkochten zij kleding in de kleuren: zwart, wit, grijs en navy. Voor wat keur en en print kon je ver gaan zoeken want daar deden ze niet aan.Dat komt omdat die kleuren niet met een jongen of meisje te maken hebben, en dus zou iedereen het kunnen dragen.

Maar dat begint eindelijk te veranderen, er zijn steeds meer bedrijven die gender neutrale kleding toevoegen. Hema heeft dit recent gedaan en kreeg daar ook veel comentaar op. mense vinden het belachelijk dat een jongen en een meisje dezelfde kleding dragen terwijl het peuters zijn. 

Het maakt kinderen niet uit wat ze dragen zo lang het maar lekker zit en ze er vies in kunnen worden. Daarom zijn er verschillende mensen in Engeland die een gender neutrale kleding willen als school uniform. lees hier meer over op de link.

No updates found

avatar
Organizer

jasmin josselet

registered 1 year ago

Top Supporters

Recent Supporters

Campaigns

Similar Campaigns

Last Campaigns